Nya iphone 4…

Jag hann inte riktigt med lanseringen av nya Iphone 4 igår. Jag har länge funderat på om jag ska fortsätta i spåret med Iphone eller gå över till Android telefoner. Det går inte förneka att Apple gör snygga och tilltalande produkter som strular förhållandevis lite. Som jag känner nu vill jag ha deras hårdvara men vill inte ha deras mjukvara och deras principbeslut då det kommer till många saker.

Jag misstänker att telefonen är lika låst till Itunes nu som dom förra versionerna. Får man en datorkrash och måste installera om så är syncen till telefonens mediabibliotek ifrån gamla Itunes borta och man måste då därefter rensa hela telefonen för att kunna tillföra ny media eller ändra befintlig. Detta är så otroligt dålig.

Sen vetskapen att Apple har en rent av krigisk hållning emot Flash gör inte saken bättre.

Det ska bli intressant att se hur konkurrenter svarar på senaste Iphone telefonen. En sak är säker att Apple är nog dom som fortfarande håller stafettpinnen och ligger framme i täten och visar vägen med dessa ”smart phones” Dock vill jag tro att alla andra börjar faktiskt komma ikapp ganska rejält nu. Det ska bli kul och se HTCs kommande produkter så som HTC Evo om den nu släppas här i EU och hur bra den är och liknande Andorid produkter.

Leave a Comment

* are Required fields