Dags för ny telefon…

Min gammla iPhone3g börjar att gå i bitar så nu är jag på jakt efter en ny telefon. Det jobbiga är att just nu ”finns” bara iphone4 som är intresant och som är ny dock är det kö på den hos telia. Valet står mellan en

iPhone4

eller en
HTC Desire HD ACE

HTC telefonen ryckats komma i oktober. iPhonen ”finns ute nu” frågan är hur lång väntan det är i kön på den. Den första som kommer blir det iaf köp på.

Man kan ha MÅNGA åsikter om dessa telefoner. Ska man ha Android som är mera öppet och mera flexibelt eller apples IOS som är mera låst men som då också är mycket säkrare och mest troligt mera stabilt med stort utbud av appar till. Båda dessa system har riktigt bra fördelar emot varandra och det är omöjligt för mig att säga vilken som är ”bäst” Det finns saker jag verkligen stör mig på hos både iPhone samt på android telefonerna.

Jag hoppas bara att någon av dessa kommer så snart som möjligt innnan min gammla telefon går sönder helt :(

 • HomeRiver

  augusti 15th, 2010

  För mig blev det tillsist, helt otippat, en /// X10 mini pro och jag är så nöjd!!

 • Micke

  augusti 16th, 2010

  aha, ja den är helt klart intresant. Tycker om att dom faktiskt gjorde en egen grejj och inte bara fick till en ”iPhone kopia”. Jag har hört flera som har den och är jättenöjd så det är nog inget dåligt köp alls :)

 • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields