Planer på nytt objektiv.

Har tappat lite sugen att fota på sista tiden. Att ta ”bra bilder” sitter inte i utrustningen heter det men måste erkänna att nog ökar sugen att fota då man har någon ny liten leksak som gör att man kan få lite andra möjligheter till bilder än dom tusentals man fotat innan. Jag har länge velat kunna fota bilder där man har lite mera kontroll på skärpdjupet och kan sudda ut bakgrunder bra detta har inte varit riktigt möjligt med kitt-optiken jag har på mitt Canon 40d Hus.

Som tur är har man trevliga arbetskollegor som har lite intressanta prylar som man kunnat låna och testa. Måste erkänna att jag blir grymt sugen att köpa ett Tamron 70-200 Objektiv Denna typ av bild nedan får iaf inte jag till med min gamla lins och det är på detta vis jag velat kunna fota länge.

Så det lutar mycket åt detta objektiv men skulle först vilja prova en Ultrawide lins för att se vad för kul man kan hitta på med det :)

Leave a Comment

* are Required fields