Knarkare på bild..

Det är alltid kul med före och efter bilder. Nu har man tydligen kommit på att skapa lite skrämsel propaganda ang hur fula knarkare blir av sitt missbruk Jag skulle kunna få till lika ”roliga/hemska” bilder om jag fotade ett gäng människor som är nyvakna till att sedan gått upp och vaknat till. Det skulle också bli helt skruvat och då skulle man kunna dra slutsatsen så här ”ful” blir man av att sova alltså är det inte bra. Vad vill jag få sagt med detta? Jo att bilder säger inte ett skit och att det måhända vara jättedåligt med knark. Men det finns bättre saker att påvisa det än intetsägande före och efter bilder.

  • HomeRiver

    februari 26th, 2011

    Ja, allt blir hur man tolkar det.
    Bäst att dra in lite på sovandet då 😉

  • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields