Det går bra för Spotify

Det är kul att läsa att det går bra för den svenska musik tjänsten Spotify. Jag har i tidigare inlägg klagat på att min musik inte finns där och det stämmer tyvärr fortfarande. Jag bara väntar på den dagen då Beatport finns på spotify också. Den dagen kommer jag att bli en premium kund för där finns typ allt det jag lyssnar på. Man får hoppas att alla musikdistributörer får upp ögonen för Spotify och faktiskt inser att det är en fungerande affärsmodell där fler och fler är med och betalar för musiken. Själv får jag fortfarande nöja mig med YouTube och min kanal där för den musik jag lyssnar på.

 • unsui

  mars 31st, 2011

  fan, jag var ju nyfiken. Det ryktas ju att du bara lyssnar på dunkadunka. Och nu blev det 404 med länken till din YT kanal :(

 • Micke

  april 5th, 2011

  Men vad konstigt, så här ska iaf länken vara
  http://www.youtube.com/zydraz
  Men då man klickar på den i texten blir det http://www.mediafreak.se/www.youtube.com/zydraz
  Även fast det enbart står ”www.youtube.com/zydraz” i själva inläggs editorn. Men hoppas du kommer fram nu och kan lyssna på lite dunka dunka då 😉

 • unsui

  april 7th, 2011

  Helgen är rädd(ad) !

 • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields