Scifi serier 2011

Stor scifi och fantasy nörd man är så är man på ständig jakt efter nya scifi/fantasy filmer, Tv serier och böcker. Tyvärr har man dammsugat av marknaden ganska kraftigt på det mesta inom detta. Men här nedan finns det iaf lite nya och gammla serier som fortfarande går och som det kan vara värt att kolla upp om det är något att se på :)

Game Of Thrones - trailer

Böckerna sägs vara otroligt bra av Geroge R.R Martin. Ljudböckerna jag kommit över har haft så otroligt dålig uppläsare och kvaliten på ljudet var för dåligt Så detta ser ut att bli till att läsa framöver då man får tiden till det.

Terra Nova Official Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=4zzzNcrNzNU
Helt ny serie men ideen är ganska gammal och det har gjorts tidigare serier på samma tema. Men detta kanske blir bra? vi får väll iaf hoppas på det :)

Falling Skies
http://www.youtube.com/watch?v=l6_DCIDTf4s
Den här serien känns iaf påkostad och mycket trevliga effekter. Men vi får väll hoppas att det är en vettig storry också med bra skådisar som håller.

A Look Ahead at The Walking Dead Season 2

Sessong ett av denna serie är lätt bland det bästa jag sett då det kommer till Zombie filmer/Serier så denna sessong ser jag fram emot starkt.

Outcasts - Series Trailer - BBC One

Antar det är lite samma tema som Terra Nova och som jag sa innan detta har det gjorts avspeglingar på förut.

Battlestar Galactica: Blood and Chrome
Detta ska bli intresant. Jag var ett riktigt faan av BSG och anser att avslutningen på den serien är bland det bästa som gjorts i scifi tvserie väg. SÅ ska bli kul att se vart detta nu kommet leda. Tyvärr gick det inte så bra för Caprica som vart nerlagt efter en sessong som jag antar var deras tanke att det skulle bli BSG efterträdare.

Stargate Universe

En pågående serie just nu som jag inte börjat att titta på än. Men efter att ha sett SG-1 och Atlantis serierna så är jag ett stort faan av Stargate. Dock av alla kritiker ang denna nya serie så tappar jag lite suget på att se detta. Men man kanske ska ge det en changs iaf?

V
Denna TV serie är väll helt okej men då så otroligt utdragen där det inte händer något på flera avsnitt. Men det är iaf sevärt och det ska bli intresant och se om det blir en sessong 3 av detta. Sessong2 slutade på ett sätt som gav mersmak.

Leave a Comment

* are Required fields