Archive for the ‘Okategoriserade’ Category

Starka kryddor

Nu då semestern är slut så är väll även ”blogg semestern” det och varför inte starta med ett litet roligt inlägg om starka kryddor. En vän till mig älskar starkmat och han har nyligt testat på att äta en hel ”Ghost pepper” Det anses vara det starkaste man kan äta om man nu ska tro på det som sägs och skrivs. Men då man ser dessa klipp så kan jag verkligen förstå att detta är inte något vi ”dödliga” bör testa oss på.

Dessa två klipp illustrerar detta ganska bra med att det är inget man leker med :)

Här är klippet med min vän som testar på detta och jag vill påstå att han klarar sig ganska så bra :)

Jag antar att jag själv skulle nog dö om jag provade på detta. :)

Semester

Jag har just nu semester och det innebär att jag inte sitter så mycket med dator/internet som i vanliga fall, så denna månad blir det lite mindre uppdateringar än vanligt på bloggen.

Blogg fix…

Jag  har under kvällen försökt kommit underfund med hur wordpress fungerar och vad man kan göra men har nog en bra bit kvar innan jag känner att jag kan detta. Men en del saker har jag iaf fått till så som bildgalleri vilket jag tror jag har koll på nu hur man hanterar efter mycket trixande och som du finner under Foto :) Har även pillat lite med hur man embeddar youtube filmer och vilka typer av inställningar man kan göra med det som du kan finna under sidan film.

Har även försökt sätta mig in i detta med hur man hamnar med i ”Bloggosfären” :)

En sak jag stör mig grymt mycket på just nu och som jag ej hittat en lösning på ännu är att alla rubriker får stor bokstav i varje ord vilket kan se lite knasigt ut. :(

Reklamen i msn chatt..

Läste en intressant artikel på idg om hur man får till msn chatt klienten lite bättre. Det mesta där var känt sen tidigare men för mig såg jag en liten intressant funktion som skall testas och som jag faktiskt saknat.

”STÄNG AV REKLAMEN
Om du vill bli av med reklamen på ett annat sätt, utan att bryta licensavtalet genom att ändra i programmet som i föregående tips, kan du göra så här. Öppna Internet-alternativ i Kontrollpanelen, byt till fliken Säkerhet, klicka på Ej tillförlitliga platser och sedan på Platser. Lägg till webbadressen http://rad.msn.com, som är Microsofts reklamserver. Vips blir reklamrutan vit.”

Mer finns att läsa här:

http://www.idg.se/2.1085/1.324885/33-tips-for-ett-roligare-och-smartare-live-messenger

Så har man då en blogg…

Har länge funderat på detta med att ha en liten egen blogg där man kan posta lite saker som relaterar till allt inom multimedia,  internet,  och teknik.  Nu äntligen då man ha detta ställe så vi får väll se vad som dyker upp här framöver och hur aktiv man orkar vara :)