Archive for the ‘Foto’ Category

Knarkare på bild..

Det är alltid kul med före och efter bilder. Nu har man tydligen kommit på att skapa lite skrämsel propaganda ang hur fula knarkare blir av sitt missbruk Jag skulle kunna få till lika ”roliga/hemska” bilder om jag fotade ett gäng människor som är nyvakna till att sedan gått upp och vaknat till. Det skulle också bli helt skruvat och då skulle man kunna dra slutsatsen så här ”ful” blir man av att sova alltså är det inte bra. Vad vill jag få sagt med detta? Jo att bilder säger inte ett skit och att det måhända vara jättedåligt med knark. Men det finns bättre saker att påvisa det än intetsägande före och efter bilder.

Nya foton

Har uppdaterat fotosidan med lite nya bilder ifrån denna sommar. Det albumet kommer fortlöpande att uppdateras under sommaren.

Time lapse

Jag har länge själv funderat på att skapa något roligt med ”Time lapse” Men det har aldrig blivit av. Men vill man finna lite inspiration för det hela så bör man se denna film

Running on Empty

Vilket otroligt jobb han har lagt ner för att maska bort bilarna men otroligt coolt vart det iaf :)

Sharing is caring..

Alla bilder och allt annat i mediaväg som jag laddar upp här av det jag gjort själv har jag denna regel för.

Creative Commons License
Dessa verk av http://www.mediafreak.se är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Sverige-licens.

Planer på nytt objektiv.

Har tappat lite sugen att fota på sista tiden. Att ta ”bra bilder” sitter inte i utrustningen heter det men måste erkänna att nog ökar sugen att fota då man har någon ny liten leksak som gör att man kan få lite andra möjligheter till bilder än dom tusentals man fotat innan. Jag har länge velat kunna fota bilder där man har lite mera kontroll på skärpdjupet och kan sudda ut bakgrunder bra detta har inte varit riktigt möjligt med kitt-optiken jag har på mitt Canon 40d Hus.

Som tur är har man trevliga arbetskollegor som har lite intressanta prylar som man kunnat låna och testa. Måste erkänna att jag blir grymt sugen att köpa ett Tamron 70-200 Objektiv Denna typ av bild nedan får iaf inte jag till med min gamla lins och det är på detta vis jag velat kunna fota länge.

Så det lutar mycket åt detta objektiv men skulle först vilja prova en Ultrawide lins för att se vad för kul man kan hitta på med det :)