Ny hårdvara

Det verkar som min dator är inne på sista versen. Helt plötsligt har den fått för sig att bara helt slumpmässigt stänga av sig själv den klarar sällan längre än 10 minuters körning. :(

Dessa typer av fel är lite jobbiga att lokalisera då det har ett ”slumpmässigt” beteende. Men efter lite efterforskning med minnen, temperaturkontroll osv så är min slutsatts att det nog är strömdelen som börjat sagt sitt.

Ska man ha en vettig strömdel kostar det en liten slant. :(

Om inte detta är felet då blir det nog till att byta ut en hel del hårdvara och då lutar det åt dessa saker.

Men förhoppningsvis så är det bara strömdelen som är trasig så man kan köra vidare med den gamla trotjänaren en liten stund till. Denna dator jag äger nu är den jag haft längst i min ägo utan att bytt eller uppgraderat vilket är nu på 3.5 år. Ganska gamla prylar numera :)

 • Ellinor

  juni 18th, 2010

  Själv har jag en dator som under perioder stängt av sig när jag rest mig upp… Personkänslig och allt. Så jag måste sitta kvar.

 • Micke

  juni 18th, 2010

  haha ja men det är väll iaf ett tecken på att datorn tycker om ditt sälskap. :)

 • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields