mera YouTube….

Jag har lagt aldeles för lite tid på min lilla blogg senaste tiden. Men har haft ganska mycket som tagit upp min tid ”afk”. Nu har jag iaf pysslat om min lilla youtube sida och gett den lite mera personlig design. Det kan inte sägas för mycket men vilken otrolig site YouTube är. För mig har denna site numera verkligen blivit en snud på 100%ig ersättare som musikkanal. Jag använder mig bara av YouTube numera då jag vill lyssna och få tag på ny elektronisk musik.

För någon vecka sedan städade jag undan det sista av mina fysiska CD skivor ner till förådet. Vilket känns ganska skönt för dom var verkligen bara dammsammlare på slutet och tog upp massa plats i hyllan. Inser att senast jag köpte en CD skiva var 2001 där efter har mp3format tototalt dominerat i mitt hem. Men då jag nu städat bort dessa skivor som tillstörstadel består av 90talets elektronika musik så vill man jue fortfarande ha tillgång till denna musik i streamad digital form. Så jag har nu börjat jobba på en ”top favorits” spellista på YouTube.

Som finns att lyssna på här.

Denna lista kommer att byggas ut allteftersom jag kommer på musik som jag verkligen lyssnade mycket på förr. Redan nu finns det en hel del gammla trevliga låtar där. Har otroligt nog hitills inte stött på en enda låt som ej går att finnna på YouTube. (vart donerar man pengar, detta är för bra för att vara sant)

Nu är vi inne på en ny månad och yttligare en månadsspellista är klar.
Progressive Oktober 2010

Denna låt var nog den som jag spelat mest denna månad! :)
Glenn Morrison - Under A Pink Cherry Tree (Original Mix)

Leave a Comment

* are Required fields