FRA och S

Jag tillhör en av många som motsätter mig statlig övervakning av oss medborgare. Sossarna lovade riva upp och ändra FRA lagen om dom kom till makten. Nu efter denna tragiska händelse i sthlm med självmordsbombaren så passar sossarna billigt på att ändra sin ”uppfattning i frågan” se AF DN SVD Vilket otroligt jäkla svek och inte tala om vilket otroligt äckligt dålig timing. Att ta upp denna fråga nu är lika vidrigt som att någon skulle efter ett stort pedofilfall där otroligt många svenska barn blivit berörda och då det är som värst mediastorm runt detta börja diskutera att återinföra dödsstraffet igen. F¤# f## så otacktiskt och vidrigt av S att göra detta till en het fråga nu. Sen inte tala om ändamålsglidningen som S nu trycker på att även zäpo ska få ha tillgång till FRA. Vad blir här näst? Ändmålsglidningar är det värsta som kan hända och det är därför jätteviktigt att vissa av dessa lagar aldrig får komma till ifrån början för då vet man inte vart det kan sluta beroende på vem som sitter vid makten.

Det mest humoristiska i allt detta är att denna ”terrorist” har levt i landet som är lika med definitionen av övervakning och inte ens dom lyckades snappa upp denna kille, alltså England. Visst kan man diskutera allt detta med hur vi ska kunna stoppa terrorismen för tro mig jag fördömer dessa stollar totalt. Men ett visst pris kommer våran frihet ha i ett öppet samhälle. Frågan är hur högt?. Jag anser att det bör vara ganska högt innan vi börjar att överväga att leva i någon form av 1984 George Orwell samhälle för att komma åt tjuvar/terrorister. Att ge vika och ändra vårat öppna fria samhälle är att ge efter och låta dessa Terrorister vinna.

 • HomeRiver

  december 16th, 2010

  Jag tror på förtroende. Ju mer förtroende (utan övervakning så klart), man ger människor, desto bättre ”sköter de” sig.

 • unsui

  mars 31st, 2011

  FRA och S.. jag säger bara Thomas Bodström. Herregud.

 • Micke

  april 5th, 2011

  hehe jo.
  Men som tur är är väll han borta ifrån spelplanen, iaf just nu…

 • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields