Nästa generations spel..

Det var länge sedan jag tappade intresset för spelutvecklingen då allt blivit konolsifierat och typ ALLA spel som kommer görs för konsoller. Dom sista 6 åren har det inte hänt mycket i grafikväg. Detta är iofs ganska logiskt med tanke på att hårdvaran är fett begränsad. Alla som säger att grafik inte är viktigt bör läsa Bethesda-chefen Pete Hines åsikt om det hela. Jag vill vara så elak så jag anser att dom flesta spel som kommit till konsollerna är typ samma fast med olika texturer i iaf då det kommer till grafik.

Det är dags att det händer något på spelmarknaden nu jag menar spelen har typ stått still i utvecklingen i 6 år. Xbox 360 avtäcktes officiellt den 12 maj 2005 Dessa konsoller börjar bli GALET gamla.

Vi har ännu inte fått höra några nyheter på nya konsoller. Men jag kan nästan slåvad om att dessa är under utveckling. Jag har svårt att se dessa spelutvecklare som tagit fram dessa ny spelmotorer för nästa generations spel enbart vill vara på PC plattformen? För på konsoll ifrån 2005 kommer dessa spelmotorer inte fungera på det är iaf säkert.

Unreal engine 3

Frost bite engine 2

Bethesda Softworks nya motor för elder scrolls

Dessa små filmklipp ger iaf mig hopp om att man äntligen får se lite nytt blod i alla spel med ny teknik och där det finns nya mlöjligheter. Hoppas det INTE kommer dröja 6år+ då nästa generation av konsoller kommer bara så det blir samma ”spel stagnation” då.

  • […] skrev i ett tidigare inlägg om nästa generations spelmotorer där jag anser att dagens konsoller är för gammla numera för […]

Leave a Comment

* are Required fields