HD TV

Ser att vi kommer få tillgång till HD kanaler i vårat mark-sända nät

Jag förvånas fortfarande att vi spenderar så mycket pengar på denna teknik då allt redan nu börjat gå över till Internet TV. Jag personligen har aldrig haft digital TV och kommer nog aldrig att skaffa det heller. Jag vill se på ”TV” då det passar mig och efter hur jag har tid. Då är TV sändningar ganska ointressanta. Enda gångerna jag kan se en viss nytta med detta är Live sändningar i tex sport. Men även det går att strema ut på nätet live.

Vi borde satsa hårdare på att bygga ut våran Internet infrastruktur ännu mera så kan vi en gång för alla släcka dessa master som tar upp massa dyr bandbredd i luften och som skulle kunna nyttjas till mer trådlös Internet kommunikation där vi så klart även inkluderar ”TV sändningar”.

Leave a Comment

* are Required fields