Apple skämtar?

Ibalnd är det första April fast det ändå inte är det. Då man läser en nyhet nu som figurerar om att Apple tänker stoppa in en funktion i iPhone så man inte kan filma på konserter och liknande saker som är upphovsrättsrelaterade så blir det iaf för mig så pass komiskt och dumt så jag kan inte ta detta på alvar. Jag kan bara tro att detta är en nyhet som sprids av folk som vill svartmåla Apple? För det kan väll inte vara möjligt att dom seriöst funderar på att implementera detta?

Om dom skulle vara seriösa med detta så kan man undra VEM som kommer vilja äga en iPhone? Vem vill att ens telefon ska bli så pass styrd då dom väljer vad du får fota och filma med den? Vem kommer någonsin att vilja uppgradera sin tilefon med dessa funktioner om det kommer i en kommande patch?

Som sagt detta är så galet så det kan inte vara annat än ett ända stort skämt. Jag skulle iofs tycka det var bra om detta genomfördes så jag fick ett riktigt bra starkt skäl att övergå till Android. Just nu är jag faktiskt fortfarande nöjd till största del med min telefonen :)

 

Leave a Comment

* are Required fields